ads slot

Latest Posts:

Kehribar 6.Bölüm Fragman Online İzle İndir 22.04.2016

Kehribar Fragman Online İzle İndir Son Bölüm

Kehribar Fragman Online İzle İndir Son Bölüm
Kehribar Fragman Online İzle İndir Son Bölüm
KEHRİBAR
6. Bölüm Özeti
22 Nisan 2016, Cuma 20:00

Yapımcı : Süreç Film
Yönetmen : Yıldız Hülya Bilban
Senaryo : Sinan Tuzcu ve Ali Aydın

Oyuncular : Gürkan Uygun (Orhan Yarımcalı), Ayça Varlıer (Leyla Bozoğlu), Necip Memili (Musa Bozoğlu), Özge Özder (Adile Genştald Yarımcalı), Aslıhan Güner (Bahar Bozoğlu), Fırat Altunmeşe (Kemal Bozoğlu), Yağmur Aydan (Meltem Yarımcalı) Ölesiye aşık olan iki genç; Orhan ile Leyla'nın araya giren yirmi yılını ve sonrasında yaşanacakları konu alan dizinin başrollerini Gürkan Uygun, Ayça Varlıer ve Necip Memili paylaşıyor. Sürükleyici bir aşk hikâyesini anlatacak olan Kehribar'ın yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu, yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban, senaryosunu ise Sinan Tuzcu ve Ali Aydın'ın üstleniyor. Sessiz, sakin, kendi deminde yaşayıp giden Orhan Yarımcalı'nın, Almanya'dan yirmi yıl sonra memleketine dönüşünü, çektiği hasretlik, sevdiklerinden uzak kalmasına sebep kin ve bitmeyen öfkenin hikâyesi Kehribar... Nam-ı diğer "YARIMCALI ORHAN"ın Türkiye'nin en meşhur kabadayılarından biri olma hikayesi. İlk ve tek aşkı Leyla'dan ayrı yaşadığı yirmi yıl boyunca, kendi içine kapanıp, bir gün içinde ki yalnızlıktan geri dönüşünün hikâyesi Kehribar. Çok yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizide ayrıca Özge Özder, Aslıhan Güner, Nazmi Kırık, Fırat Altınmeşe, Yağmur Aydan, Aslıhan Güner, Umut Karadağ, Ahmet Uz, Sibel Taşçıoğlu ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor.



ETİKETLER:

Kehribar Dizisi 6.bölüm fragmanı, Kehribar 6.Bölüm online izle, Kehribar 6.Bölüm tek parça, Kehribar 6.Bölüm, Kehribar son bölüm Fragmanı, Kehribar  yeni bölüm, fragman,
Share on Google Plus

About BilgiFan

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder